top of page

Перехід Права Оренди Землі При Продажу Будівлі | Адвокат Земельні Спори

В силу імперативних вимог ст.125 Земельного кодексу України від однієї особи до іншої особи за правилами ст.120 цього кодексу та ч.3 статті 7 ЗУ "Про оренду землі" може перейти право оренди земельної ділянки, яке у попереднього землекористувача ще не виникло станом на час відчуження ним будівель, розташованих на цій земельній ділянці, незалежно від дати укладення договору оренди земельної ділянки, оскільки виникненням права оренди є момент державної реєстрації цього речового права, а не дата укладення договору оренди.



Новому власнику передається усе, що було в попереднього власника.

Відсутність у продавцябудівлі на момент її відчуження зареєстрованого права оренди земельної ділянки, на якій розташовоана ця будівля, унеможливлює як перехід такого права оренди до покупця будідвлі за правилами ч.3 ст.7 ЗУ "Про оренду землі", так і зміну сторони у зобовязанні.


Замовити Консультацію Адвоката по Земельним Спорам Ви можете за телефоном або в ЧАТ прямо зараз!

17 переглядів0 коментарів

Отримайте юридичну консультацію просто зараз!

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
Офіційний сайт Громадської організації "Держава і право", ГО "Держава і право" адреса, Контакти Громадська організація "Держава і право" в Вінниці або Києві, Як знайти Громадську організацію "Держава і право", Громадська організація Держава і право. Офіційний сайт громадської організації Держава і Право. Адреса ГО Держава і право. Знайти юриста для ловомоги військовослужбовцю. Юридична допомога військовослужбовцям Онлайн безкоштовно. Безкоштовна консультація військовослужбовців та членів їх сімей. Знайти військовго адвоката в Києві, Військовий адвокат по справам ОГД. Оскаржити висновок про відмову у виплаті одноразової грошової допомоги членам сімї загиблого військовослужбовця, Як отримати одноразову грошову допомогу по інвалідності, Військовій адвокати безкоштовна консультація, Справа про СЗЧ знайти хорошого військового адвоката для справи про самовільне залишення військової частини. Як добитися виплат від військової частини, стягнути заборгованість з військової частини по виплатам для військовослужбовця, Оскарження наказу про звільнення, консультація військового юриста ОНЛАЙН, поставити питання військовому адвокату, підготовка звернення до Європейського суду з прав людини, знайти адвоката по ЄСПЛ, Адвокат ЄСПЛ Київ, допомога у заповненні формуляра, кримінальний адвокат в Києві Соломянський район, Знайти хорошого військового адвоката в Києві, Не виплачують кошти, що робити, консультація сімї загиблого, Консультація військовослужбовців Безкоштовно поставити питання Онлайн, Чат з військовим юристом Онлайн, правова допомога військовим, Адвокат по трудовим спорам Київ, Київська область, Захист у справах Про Адміністративні правопорушення, Сімейні спори, знайти адвоката в Києві, Захист у справах про сімейні спори Трудові спори консультація онлайн, адвокат по трудовим спорам в Києві, знайти військового адвоката в Києві. Консультування військовослужбовців. Перерахунок військових пенсій, знайти адвоката в Києві по перерахунку військових пенсій, Адвокат для військових пенсіонерівАдвокат по екстрадиції в Києві, Екстрадиційна перевірка адвокат, Оскаржити висновок про екстрадицію
bottom of page